Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Fredrik Nivert skrev:Göteborgs- och Mölndalsvatten per 2014-01-29. Hör av er om någon vill ha hela analysen på pdf.
PH: 8.1
Ca: 5.6 mg/l
Mg: 1.2 mg/l
Na: 36 mg/l
SO4: 6.8 mg/l
CL: 26 mg/l
HCO3: 67 mg/l
beardedrabbitbrewery skrev:Var kommer detta ifrån, tittar man på goteborg.se (http://goteborg.se/wps/wcm/connect/40b4 ... OD=AJPERES) så stämmer det ju inte alls med detta.
Fredrik Nivert skrev:[quote="beardedrabbitbrewery"]
Var kommer detta ifrån, tittar man på goteborg.se (http://goteborg.se/wps/wcm/connect/40b4 ... OD=AJPERES) så stämmer det ju inte alls med detta.
Fredrik Nivert skrev:Det här var märkligt. Mina siffror kommer från en vattenrapport som Mölndals stad gjort som jag fick av en bryggarvän. Provet är taget på Räveskärrsskolan och analysen är gjord av ALcontol Laboratories. Märkligt att de skiljer sig åt då vattnet i detta fall kommer från Lackarebäck som ligger strax intill provpunkten Räveskärrsskolan.
Får nästan ringa dem och fråga hur det ligger till.
/F
Fredrik Nivert skrev:Jag bifogar en rapport från Skedebrogatan som är Mölndalsvatten och en rapport från Eklanda som är Göteborgsvatten.
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 73 gäster